A fekvőbetegek sok mindenben segítségre szorulnak. Többek között ahhoz is speciális megoldásra van szükségük, hogy eljussanak egy-egy vizsgálatra, kezelésre. Szerencsére a betegszállítás Budapest különböző pontjai között nagyon egyszerűen megvalósítható, mivel több szolgáltató is foglalkozik ezzel.

Ugyanakkor nem mindegyik kínál ugyanolyan feltételeket, ezért érdemes utánajárni, hogy a betegszállítás Budapest területén kivel lenne a legjobb. A kellő felszerelés és a szakképzettség általában minden cégnél adott, azonban vannak, akik kimondottan csak a betegek otthonától valamelyik kórházig, egészségügyi intézményig és vissza vállal szállítást.

Ez az esetek többségében elegendő is, de időnként olyasmi miatt is szüksége lehet valakinek kimozdulni otthonról, ami nem köthető a fizikai állapotának felméréséhez, javításához. Ekkor a betegszállítás Budapest szerte adott lehetőségei igencsak leszűkülnek, de azért még mindig nem lehetetlen kivitelezni a dolgot.

Például az Ambulife Mentőszolgálat nemcsak egészségügyi központokba viszi el az ülő- vagy fekvőbetegeket, illetve haza, hanem akár bankba, reptérre és étterembe is, ha arról van szó. Az ilyen esetek nem olyan gyakoriak, de éppen ezért előre fel lehet és kell készülni ezekre.

Az Ambulife Mentőszolgálat elérhetőségeit a weboldalukon is meg lehet találni, de el lehet menteni a telefonba is, hogy amikor szükség adódik a segítségükre, akkor azonnal felvehessük velük a kapcsolatot. A diszpécserek éjjel-nappal elérhetőek és kérhető betegszállítás Budapest területén 1 órás helyszínre érkezéssel is. Sürgősség esetén nagyon fontos lehet a gyorsaság, tehát érdemes elraktározni ezt az információt.