A Super Fit cipő modellek nem csupán a tartósság és a divatos kivitelezés jegyében készülnek, hanem elsősorban az ergonómiai szempontok alapján. Az apró lábak nagy nyomot hagynak a világban. Ezeket a nyomokat pedig a legszívesebben extra kényelmes lábbelikben teszik meg.

A Super Fit cipő tervezői semmit sem bíznak a véletlenre és a lábbeliket a grazi gyermekortopédiai, klinikai, mozgásfejlődési laboratóriumában is tesztelik. Tudjuk, hogy a rosszul megválasztott cipők balesetveszélyesek is lehetnek.

Azzal azonban tisztában vagyunk-e, hogy ezek még kihatással lehetnek a gyermek lábának a fejlődésére is? Pontosan ezért kell olyan darabokat venni, amik támogatják a láb harmonikus fejlődését, megtartják a bokát, de a lábfejet nem sértik fel.

Ilyen odafigyelést kevés termék kap, ez bizonyos. A Super Fit cipő változatok erős, strapabíró kivitelezést és megkapó dizájnt is magáénak tudhatnak, így ezek minden elvárást maradéktalanul teljesítenek. Ennél több nem is kell, ráadásul az árúk is korrekt.