A koreai gyártó mindig megbízható okostelefonokat készít, amelyek készen állnak a széleskörű alkalmazásra. Az erős processzorral ellátott Samsung Galaxy S sorozatú modellek gyorsak és lehetővé teszik több alkalmazás egyidejű használatát.

A Samsung Galaxy S rengeteg szórakozási lehetőséget kínál és a kedvenc pillanatokat sem zavarják meg idegesítő lassulások. Az okostelefonok 6 és 16 GB közötti memória kapacitással rendelkeznek.

Így a telepített alkalmazások mindig zökkenőmentesen fognak futni. A videóknak és fényképeknek is rengeteg hely áll rendelkezésre. A Samsung Galaxy S akár 512 GB belső memóriát is biztosít. Ezeket a telefonokat a fotózás szerelmesei is nagyra értékelik. Mindez a többfunkciós objektíveknek köszönhető, amelyekkel igazán mesteri fotókat készíthetünk.

A Samsung Galaxy S 3 vagy 4 lencsét kapott. A 8K felbontású felvételek készítésének képessége szintén nagy előny, míg a nagylátószögű üveg lehetővé teszi, hogy egy teljes panorámát rögzítsünk anélkül, hogy a táj egyes részeiről lemaradnánk.