kézi súlyzó szett
Kézi súlyzó szett

Nők és férfiak egyaránt szeretnek magabiztosan belenézni a tükörbe. Ehhez azonban az kell, hogy az edzőtermek látogatásával, akár egy saját kézi súlyzó szett beszerzésével formába hozzák magukat. Amennyiben van egy eldugott sarok a házban, jobb esetben egy külön szoba, bárki berendezheti a saját kénye-kedve szerint.

Ma már csodákat lehet művelni néhány súlyzó és egy torna alatt használatos szivaccsal akkor, ha követjük a profik által megosztott videókat, vagy a sportolni vágyóknak letölthető alkalmazásokat. Fontos a fokozatosság. Ha már régóta nem emeltünk súlyt, akkor érdemes a kicsivel kezdeni. Mind a hát, mind a térd sérülhet, ezért pontosan követni kell a megfelelő testtartást bemutató videókat és csak annyit csinálni, amennyit elbírunk.

Sohasem érdemes másokkal összemérni a tudásunkat vagy az állóképességünket, mivel minden embernek változnak a körülményei, így a fejlődése is. A kézi súlyzó szett alkalmas kinti és benti használatra, emellett mind a nők, mind a férfiak hamar megbarátkoznak vele.