A nyári nagy melegek gyakran okoznak problémát, ugyanis elviselni az extrém magas hőmérsékletet nem mindig egyszerű. A lakásokba sokszor sikerül beszorulnia a hőségnek, ami még olykor az őszi időszakokban is előfordul. Mit tehetünk ilyenkor? Szerencsére már létezik egyszerű megoldás a Dyson ventilátor képében, amit bármikor alkalmazhatunk.

Ez a speciális berendezés szakít a hagyományos álló rendszerekkel, hiszen nincsenek rajta forgó lapátok. Voltaképpen úgy néz ki, mint egy nagy buborékfújó. Nagyon stílusos külsőt kapott, aminek hála a 21-ik századi otthonok igazi éke. A Dyson ventilátor a beszívott levegőt a nagyteljesítményű motorján keresztül felgyorsítja, majd pedig a lekerekített profilon keresztül tovább fokozva, fókuszált légáramlást generál.

Távirányítóval vezérelhető, ami mágneses, így a készülékre helyezve is biztonságosan tárolható. A tisztítása egyszerű, hiszen csak nedves ronggyal kell áttörölgetni a felületét. A Dyson ventilátor alacsony zajhatással bír, így még éjszaka sem fogja zavarni a pihenést. A kikapcsolása 15 perc és 9 óra között időzíthető, az elvárások függvényében.