Ravak fürdőkád
Ravak fürdőkád

Napjaink korszerű fürdőszobáiban minden megtalálható, ami a kényelmes tisztálkodáshoz kell. A Ravak fürdőkád bölcs választás minden eltérő igényű felhasználónak, a vonalvezetésével különféle elvárásoknak hivatott megfelelni. Nagyobb helyiségbe beépíthetőek a sarokkádak, amelyekben 2 személy is komfortosan elfér.

Némelyik modellben hidromasszázs rendszer is telepítve van. Az egyszemélyes Ravak fürdőkád megtalálható eltérő hosszúságban és formában. A legrövidebb 120 cm, a leghosszabb 190 cm. Régebben a kádak zománcozott acélból készültek, de mára a technológiai fejlődés során felfedezték, hogy az akrilbevonat előnyösebb tulajdonságokkal bír, ugyanis jobban tartja a hőt, antibakteriális és fényes, nem porózus felületének köszönhetően pedig könnyebben tartható tisztán.

Leginkább fehér színben kerül kereskedelmi forgalomba. A Ravak fürdőkád olyan egyedi plusz funkciókkal van ellátva, mint amilyen a könyöktámasz, a fejpárnának kialakított hely és a magas fokú kényelemérzetet biztosító ergonomikus kialakítás.