Ragasztott gerenda

Nyilván mindenkinek fontos, hogy a ház, amely épül, biztonságos és szép legyen, de ugyanakkor ár szempontjából is megfizethető összeget foglaljon magában. A könnyű szerkezetű házak pontosan ilyenek, és ez esetben a ragasztott gerenda alkotja az épület alapján.

Itt nézheti meg, hogy milyen modellek közül válogathat, és melyik típus mennyibe kerül. A ragasztott gerenda masszívabb, mint a hagyományos típusok, ezáltal a ház is biztonságosabb.

Alacsony nedvességtartalom, valamint terhelhetőség jellemzi, így hát remek opciót jelent, ha építkezésről van szó. Ráadásul minőségi lucfenyőből készülnek ezek a gerendák, így hát nyugodt lehet afelől, hogy hosszú élettartamot és esztétikus kialakítást is biztosít az otthonának.

Akármilyen kérdése van a témával kapcsolatban, vagy csak egyszerűen szeretné megismerni a lehetőségeit ezen a téren, a Norland szakértői szeretettel állnak a rendelkezésére. Itt nézheti meg, hogy pontosan milyen lehetőségei vannak a ragasztott gerenda terén, és mennyibe kerül egy-egy változat.