website fordítás
Website fordítás

Régi vagy új weboldalát idegen nyelven is megjelentetné? Nemcsak hazánkból, hanem külföldről is szeretne vásárlókat? A website fordítás cégeknek egyik kiemelt szolgáltatása a Bilingua fordítóirodának. Önnek semmi mást nem kell tennie, mint elküldi a honlaphoz tartozó linket és 1 órán belül már ajánlatot is kap. Minél több nyelven lesz olvasható a weboldal, annál sikeresebb lehet az üzleti vállalkozása.

A fordítóiroda több mint 40 nyelvre fordít. Válasszon akár több nyelvet is, hogy minél több országban ismerhessék meg a termékeit, szolgáltatásait! Az anyanyelvű fordítók minőségi munkát végeznek. A website fordítás során nagy figyelmet szentelnek annak is, hogy a lefordított weboldal és az eredeti formátum teljesen megegyezzen.

De a Bilingua még többet nyújt ennél! Egy budapesti keresőmarketing partnercég segítségével, nemcsak a website fordítását végzik el, hanem a keresőmarketing területén is hasznos tanácsokat adnak, méghozzá ingyen. Ha fordításra van szüksége, forduljon hozzájuk bizalommal!