panyolai pálinka
Panyolai pálinka

Ha valóban kiváló, kifinomult ízekkel csalogató pálinkavariációkat szeretne kóstolgatni, javasoljuk, hogy vegye szemügyre az ital nagykereskedésünk széles kínálatát. Hivatalos forgalmazói vagyunk a Panyolai Pálinkafőzde termékeinek, amelyek 100%-ban magyar gyümölcsből készülnek.

A megannyi Panyolai Pálinka között Ön is megleli majd a kedvencét, hiszen a hagyományos, kisüsti lepárlással készült szeszesital valóban különlegességet hoz az asztalra. A prémiumminőséget képviselő Panyolai Pálinka a magas alkoholtartalmú SQ változatokban is remekel, de érdemes megkóstolni a pálinkalikőröket, elixír- és eszencia pálinkákat is.

Mivel a Panyolai Pálinka díszcsomagolásban egyaránt kapható, különleges ajándékkal lepheti meg férfi ismerőseit, munkatársait. Nézzen szét bátran a termékeink között, találja meg az alkalomnak megfelelő szeszesitalokat és elit különlegességeket.

A pálinkák mellett, bor- és gabonapárlatokat, borokat, pezsgőket is talál honlapunkon. Rendelését házhoz szállítjuk. A szállítási költségeket a megrendelt italok mennyisége befolyásolhatja.