Afghanistan

Prémium minőségű Panyolai Pálinka vásárlása

panyolai pálinka

Panyolai pálinka

Ha valóban kiváló, kifinomult ízekkel csalogató pálinkavariációkat szeretne kóstolgatni, javasoljuk, hogy vegye szemügyre az ital nagykereskedésünk széles kínálatát. Hivatalos forgalmazói vagyunk a Panyolai Pálinkafőzde termékeinek, amelyek 100%-ban magyar gyümölcsből készülnek.

A megannyi Panyolai Pálinka között Ön is megleli majd a kedvencét, hiszen a hagyományos, kisüsti lepárlással készült szeszesital valóban különlegességet hoz az asztalra. A prémiumminőséget képviselő Panyolai Pálinka a magas alkoholtartalmú SQ változatokban is remekel, de érdemes megkóstolni a pálinkalikőröket, elixír- és eszencia pálinkákat is.

Mivel a Panyolai Pálinka díszcsomagolásban egyaránt kapható, különleges ajándékkal lepheti meg férfi ismerőseit, munkatársait. Nézzen szét bátran a termékeink között, találja meg az alkalomnak megfelelő szeszesitalokat és elit különlegességeket.

A pálinkák mellett, bor- és gabonapárlatokat, borokat, pezsgőket is talál honlapunkon. Rendelését házhoz szállítjuk. A szállítási költségeket a megrendelt italok mennyisége befolyásolhatja.

Print Friendly, PDF & Email