Portwest munkaruha
Portwest munkaruha

Minden munkának megvan a maga veszélye, ezért mindenképp fontos, hogy Ön, mint munkáltató, az alkalmazottainak beszerezze a megfelelő biztonsági viseletet. Némelyik kimerül a ruházat szintjén, más esetekben kellenek a speciális lábbelik, kesztyűk, szemüvegek vagy fejvédők.

A Netpolc webáruházban forgalmazott védőfelszerelések többsége a Portwest gyártásában kerülnek hozzánk, a márka pedig magáért beszél. Termékei CE minősítést kaptak, maximálisan kényelmesek és tartósak. A gyártó odafigyelt arra is, hogy a lehető legszélesebb méretválasztékkal tegyen eleget Önnek, hiszen a legkisebbtől akár a 8XL méretig kapható kabát, mellény, nadrág vagy kezeslábas. A Portwest munkaruhák kínálata igen széles, ugyanis megtalálhatóak itt a lángálló, antisztatikus, láthatósági csíkokkal ellátott, vízálló kabátok, a különféle mellények, pólók és sapkák, a többzsebes munkanadrágok, a saválló felszerelések és természetesen az egyszer használatos viseletek. Nagyon kedveltek a minőségi védőcipők és bakancsok is, mivel kényelmesek és melegben tartják a lábat, ugyanakkor az acélbetétek megvédik a lábujjakat a sérülésektől, amennyiben a cipőre esne valamilyen nehéz tárgy.

A Portwest erős, kipárnázott testhevedereket, zuhanásgátlókat is gyárt, valamint biztonságos védősisakokat. A kesztyűk vágásbiztosak, némelyik pedig sütödékbe valók és ellenállnak a magas hőnek. A termékkínálatban megtalálhatók a Portwest szakács és élelmiszeripari munkaruhák is, mint például a kabát, a mellény, a póló vagy éppen a sapka.