Paradox riasztó

A mai világban még inkább lehetne hangoztatni azt a szólást, miszerint jobb félni, mint megijedni. Ha vagyonvédelemről van szó, akkor nem szabad megfeledkezni a riasztó- és kamerarendszerek kiválasztásáról. A Paradox riasztó nem mindig tartalmaz vezetékeket, így a betörők nem tudják meghiúsítani a riasztást.

Az illetéktelen behatolók a legtöbb esetben megijednek a nagyobb testű, vérmes kutyáktól, a biztonsági őröktől, valamint a kameráktól és riasztóktól. Az alarmdirect.hu weboldalon többféle terméket megtalálhat. Amennyiben Ön is szeretne egy raktárt fenntartani vagy nagyobb termelőüzemet beindítani, akkor a biztonságra is törekednie kell! Az elkövetők gyakran nem riadnak vissza a riasztók és kamerák hatására sem, hiszen azt hiszik, hogy a vezetéket elvágva már észrevétlenek maradnak.

Azonban a Paradox riasztó nem tartalmaz vezetéket, ezáltal a védelem is maximalizálható. A riasztóközpontok előnyei, hogy több zónát fedhet le velük. Akár egy lakásban is beüzemelhetőek az eszközök, amelyek telepítését mindenképpen tapasztalt szakemberekre kell bízni. A Paradox riasztó családok BabyWare és WinLoad telepítő programmal is beszerezhetőek.

A programok vezérlésének kiválasztását csak egy helyszíni felmérést követően lehet megállapítani. A Paradox riasztó programjában ki tud kapcsolni bizonyos zónákat. Így csak azokra a helyekre érdemes figyelni, ahol könnyebben bejuthatnak a betörők. A speciális rendszer rendkívül érzékeny. Amint bezárja az ajtót vagy a kaput, azonnal élesedik. Visszamenni már csak úgy tud, ha beírja a feloldáshoz szükséges kódot. A fejlettebb rendszerekhez még retinaszkenner is alkalmazható.