3D puzzle
3D puzzle

A játékot a fiatalabb és az idősebb korosztály is egyformán élvezi, sőt, előszeretettel műveli. A 3D puzzle igazán nagyszerű és kellemes időtöltés lehet egy nehéz nap után vagy az unalmas esős délutánon, mivel segít kikapcsolódni a mindennapi rohanásból. A kirakós aprócska darabjainak helyére pászítása és keresgélése nagymértékben fejleszti a türelmet, az összpontosítás készségét, a színt és formát felismerő képességet, legyen szó felnőtteknek vagy gyermekeknek szánt változatokról.

A legfiatalabbaknak, a 3 és 7 év közötti csöppségeknek találhatóak gyerekbarát anyagból készült könnyebb és színesebb példányok, mint például a szivacs vagy a fa. Ezek nem okoznak fulladásveszélyt vagy sérülést az aprócska kezeiken. Az idősebb korosztálynak már akadnak nehezebb és izgalmasabb feladványok, amelyek ugyancsak a szórakozás és a lazulás élményét szolgálják. A 3D puzzle, kirakása után egy térbeli remekmű lesz, ami látványos díszként szolgálhat a lakásban egy szép tájképként vagy személyes fotóként. Sokkal szembetűnőbb látványt nyújt, mint a hagyományos egyszerű változata. Aki kevesebb időt szentelne rá és hamarabb meg akarja pillantani a végeredményt, választhat kevesebb darabból álló szetteket.

Viszont a többezres részből álló 3D puzzle kirakása után nagyobb lesz a sikerélmény is. Lehet egyszemélyes vagy társasjáték is, de bárhogy játsszák megnyugtató és tartalmas időtöltés mindenkinek. Ajándékként is megfelelő, különleges és nem mindennapi. A 3D puzzle nagyszerű meglepetés lehet a szeretett személynek vagy az aranyos kis unokának.