építőjáték
Építőjáték

Ha már valamilyen szórakoztató termékbe fektetünk, akkor tegyük ezt olyanba, aminek látható és érezhető haszna van! A gyerekek fejlesztése többféle módon megoldható. Tévedés azt hinni, hogy csak az iskolában, a bonyolult tantárgyak keretében tudnak elsajátítani adott képességeket a lurkók, ugyanis az építőjáték rengeteg mindenre megtaníthatja őket, kimondottan gyorsan és egyszerűen.

A feledhetetlen időtöltés közben történő problémamegoldás révén, olyan tulajdonságokat fejlesztenek ki a kicsik, amelyek az egész életük során elkíséri és támogatja majd őket. Remek példaként hozható fel erre a bolyongolyó építőjáték. Ennek a célja, hogy egy olyan pálya legyen felépítve, amin teljesen zavartalanul tud végighaladni a kerek tárgy.

A feladat csak elsőre tűnik egyszerűnek, mert ha túl élesek a kanyarok és kicsi a dőlésszög, akkor hamar kiugrik a helyéről a golyó vagy elakad. Ezen építőjáték kiviteles logikai és jó problémamegoldó készséget igényel. Bátran vásároljuk meg és lássuk, mégis milyen módon boldogul el vele a jövő generációjának egy fontos tagja!