Velencei Karnevál after party
Velencei Karnevál after party

Minden évben vannak olyan különleges események, amiket egyszerűen nem szabad kihagyni és legalább az életben egyszer megéri ellátogatni azokra. A karácsonyt és szilvesztert követően, hamarosan megérkezik a farsangi időszak, amikor némelyik városban, amilyen többek között Velence, felpezsdül az élet. Nagy múltra tekint vissza az itt megrendezett Karnevál, ami sok 1000 embert vonz. Ilyenkor a szórakozásé a főszerep, de megéri a helyi látványosságokat is felkutatni, hiszen azok teljesen más fényben nyilvánulnak meg.

2020-ban az ominózus esemény február 7-én veszi kezdetét és egészen március 1-ig tart. Szinte bármelyik nap lehetőség van felkeresni a környéket, de kifejezetten sajátos események sorozatát tapasztalhatja meg, amennyiben az after party-t veszi célba. Ismerje meg a pontos részleteket a velencei-karneval.hu weboldalon és foglalja le a helyét időben! A kedvező árak és a precíz szolgáltatásnyújtás garantált.

A részletekre érdemes odafigyelni, amilyen például a kifizetés. Az indulás pontos helyének ismeretében, már csak meg kell jelenni és kezdetét veheti a túra. A busszal történő utazást követően, egy kellemes hajózás várja az érdeklődőket, majd pedig a városnézés következik. Ennek alkalmával a nevezetesebb helyszínek kerülnek meglátogatásra, sorrendben Riva degli Schiavoni, Chiesa della Pieta’(Vivaldi temploma), ennek a megtekintése csak kívülről, majd séta a Sóhajok hídján keresztül, ezt követi a Piazzetta, Piazza San Marco (Szent Márk tér) felfedezése.

Itt még nincs vége a sornak, ugyanis a Szent Márk Bazilika kápráztatja el a helyszínen a látogatókat, majd a Via Mercerie és végül Ponte di Rialto (Rialto híd) következik a sorban. Van lehetőség szabad és fakultatív programokra is. Ismerje meg a várható költségeket, hogy biztosan legyen elég pénz a zsebében! Mindenesetre az biztos, hogy a gyűjtött emlékek megfizethetetlenek lesznek, de a szuvenírek ezzel ellentétben valamennyi eurót felemésztenek. Még nem késő eldöntenie, hogy a következő esztendőben egy ilyen kivételes kirándulással fogja kezdeni a turistaszezont. Vágjon bele és hagyja magát elragadtatni!