Enzoani esküvői ruha
Enzoani esküvői ruha

Amikor esküvői ruhákról beszélünk, számos dizájner kerülhet szóba. Viszont nem szabad szó nélkül hagyni az Enzoani márkát sem, ami már több mint 10 éve jelenti számos menyasszony választását. Rövid időn belül nemzetközi elismerésre tett szert ez a márka, az egyedi stílusának köszönhetően. A weboldalon megtekintheti a különböző modelleket is, amelyek közül felpróbálhatja bármelyiket. A döntés biztos nem lesz könnyű, de minden menyasszony érzi, amikor a tökéletes ruha van rajta.

A legsikeresebb modellek a hófehér, csipkés felsőrésszel díszített ruhák, amelyeknek az uszálya bő, ezáltal pedig nem lesz gond a lakodalom estéjén mozogni, táncolni és a násznéppel vigadni. A tört fehér a másik kedvenc szín, ha a menyasszonyi ruháról van szó. Egyedi árnyalatának köszönhetően, minden tekintet Önre fog szegeződni, ugyanis aki egy ilyen ruhában áll az oltár elé, az mindenkinek elállítja a lélegzetét.

Érdemes a ruha kiválasztását már a szervezés kezdetén elintézni, hiszen utána ehhez igazíthatja a fodrászt, a sminkest és a manikűrt is. Ha már pontosan tudja, hogy milyen ruhája lesz, könnyebben választhat egy csodaszép kontyot, valamint a ruhával passzoló ékszereket. Manapság sokan döntenek úgy, hogy ékszer helyett inkább a ruha lesz ékesebb, ezért sok olyan változatot is lehet találni, ahol például a felső rész tiszta csipke és már nem lesz szükség további díszekre. Például, ha egy ejtett vállú modell mellett dönt, akkor nagyon szépen mutat majd az elegáns konty, de ugyanolyan jól áll a kiengedett haj is.

Ha pedig pánt nélküli ruhája lesz, akkor mindenképp érdemes egy különleges, feltűzött frizura mellett döntenie, ugyanis így tud igazán jól érvényesülni a ruha felső része. Az Enzoani modelleket hamar elkapkodják, elvégre remek áron juthatnak hozzá. Éppen ezért, ha úgy gondolja, hogy Önnek is ez a márka lesz az ideális választás, akkor kérjen időpontot és próbálja fel azt, amelyik egyből elnyerte a tetszését! Ha pedig bizonytalan a döntésében, a szalonban a segítségére lesznek mindenben, ami megkönnyíti a dolgát.