Nyomtatópatron
Nyomtatópatron

Aki rendelkezik saját számítógéppel és nyomtatóval, bizonyára volt már része olyan kellemetlen élményben, hogy a lehető legrosszabb időben szorult a nyomtatókészülék festékcserére.

A Tintasziget internetes webáruház ebben a tekintetben remek lehetőségeket kínál a hasonló kellemetlenségek elkerülése érdekében, hiszen rendkívül nagy nyomtatópatron kínálattal bír. Hewlett-Packard, Epson, Canon, Brother, Lexmark, Xerox illetve Philips márkájú gépekhez egyaránt tartanak raktáron jó minőségű nyomtatópatront.

Amikor a vásárló kiválasztja az otthoni készülék típusához megfelelő festékpatront és a tetszőleges színt, akkor különböző hasznos információk jelennek meg a képernyőn. Így láthatóvá válik az is, hogy egyáltalán rendelhető-e az adott termék, mennyi időt vesz igénybe a kiszállítása.

Aki a honlapról vásárol nyomtatópatront, biztosan elégedett lesz mind az áru, mind az internetes bolt szolgáltatásait tekintve. Utóbbi az egyszerűséget, átláthatóságot és a biztonságot szavatolja, előbbi pedig a minőséget.