Szép supinált gyerek szandál
Szép supinált gyerek szandál

A nyári hónapokban is érdemes odafigyelni a gyermekekre, hogy mindig viseljenek lábbeliket. A supinált gyerek szandál éppen alkalmas minden lurkónak, hiszen ebben a meleg hónapban nem is lehet elvárni a csöppségektől, hogy elviseljék a melegebb, csukott cipőket.

Ennek a darabnak azért nagyszerű a kialakítása, mert 4,5 mm-rel a sarokrész belső fele meg lett növelve, így számos egészségügyi kockázat és betegség elkerülhető általa. Továbbá, ezek az egészséges supinált gyerek szandálok jól szellőznek és a természetes bőrnek köszönhetően, a használata sem zavaró. A boka egészséges fejlődéséhez az is hozzájárul, hogy a kéreg egy kissé meg lett emelve, ami jobb tartást biztosít.

A www.gyerekcipoabc.hu webáruházban vásárolt termékek elszámolhatóak egészségpénztárra is. A számos színben kapható supinált gyerek szandál, fiúk és lányok számára egyaránt tökéletesen megfelel. A vásárlás pedig a webshopból kifejezetten egyszerű és könnyű, mivel csak pár kattintás, majd pár napon belül már használatba lehet venni a termékeket.