arany medál
Arany medál

Az arany régóta ismert nemesfém az ékszergyártásban, évszázadok óta készülnek belőle különféle nyakláncok, gyűrűk, fülbevalók. Értéke kimagasló és annak ellenére, hogy sokan vásárolnak ékszereket, azért nem egy olyan kiegészítő, amiből havonta vesznek az emberek. A meglévő nyakláncra bármikor feltehető egy mutatós arany medál, amivel mindig változatossá lehet tenni a felfűzött láncszemeket.

Az NGold ékszerüzlet nem aprózta el a kínálatot az arany medál terén. Változatos felhozatallal elégíti ki a vásárlók igényeit, ahol minden korosztály megtalálja a számításait. Az általunk forgalmazott ékszerek mindegyike 14 karátos aranyból készülnek, amiket hivatalos pecsét is garantál. A szeretteinek szánt modelleket annak alapján is kiválaszthatja, hogy az adott arany medál mit szimbolizál.

A kereszt vagy Dávid csillag remek választás keresztelőre vagy más vallással kapcsolatos eseményre. A szív egyaránt jelképezi a szerelmet és szeretetet, így bármilyen esetben telitaláltnak számít. Nem utolsósorban, a horoszkópos és szerencsét hozó modellek is nagyon sikeresek.