Növényi eredetű vegán fehérje
Növényi eredetű vegán fehérje

Valóban szükség van manapság táplálék kiegészítőkre? Egy átlagembernek is sokat használ, hogyha gondoskodik a plusz tápanyagmennyiségről amellett, amit a élelemmel visz a szervezetébe nap mint nap.

Azokra pedig ez kifejezetten igaz, akik kemény fizikai munkát végeznek vagy rendszeresen sportolnak. A vegán fehérje teljes mértékben növényi eredetű. A magas rosttartalom miatt, kimondottan egészséges és mindenkinek ajánlott.

Laktóz és tejsavó mentes, ezért nem kell a kellemetlen mellékhatásoktól vagy allergiás reakcióktól tartani a fogyasztásakor. Azoknak is ajánlott a vegán fehérje, akik diétáznak és mellette még vegetáriánus életmódot is folytatnak, mivel ez nem egy állati eredetű termék. Ebben az esetben is többféle íz közül lehet kiválasztani a tökéletes változatot.

Az elkészítése rendkívül egyszerű, mivel a vegán fehérjét egyszerűen fel kell rázni egy shaker-ben vagy turmixgépben. Mindenképp röviddel az edzés után javasolt a fogyasztása. Minőségi termék, ami meghozza a kívánt hatást a rendszeres edzést követően.