Ma már sok nő olyan fizikai, illetve szellemi erőfeszítést igénylő állást tölt be, amire régen kizárólag a férfiakat tartotta alkalmasnak a közgondolkodás.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy a munkavégzés idejére háttérbe kell szorítani a szépségre, kecsességre való ösztönös törekvést, hiszen egy bájos, harmóniát sugárzó női munkaruha magabiztosabbá teszi a viselőjét és a vele kapcsolatba kerülő személyekben is bizalmat ébreszt. Ez különösen fontos az egészségügy terén, de a szépségipari szolgáltatást nyújtó cégeknél sem elhanyagolandó szempont.

Az ideális női munkaruha azonban nemcsak csinos, tetszetős, hanem kényelmes is. A test vonalait követő, karcsúsított tunika például a szemnek vonzó, a szabad mozgásnak is kedvez, így hozzájárul ahhoz, hogy az illető hölgy jól érezze magát a bőrében.

A modern női munkaruha másik népszerű tartozéka a tökéletes komfortérzetet garantáló, puha pamutnadrág, ami a sokadik mosás után sem veszít a minőségéből. Mindezek a termékek – sok más hasonló árucikkel együtt – a Health Store üzletben várják vásárlóikat.