Ez a kiegészítő már majdnem olyan népszerű, mint a kézitáska. Az egész világ megőrül az elegáns, élénk színű, sőt, fémes árnyalatokban pompázó hátizsákokért. Egyes női hátitáska márkák vitathatatlanul a legjobbak ebben a szegmensben. A hátizsákok többféle modellben és a szivárvány színeiben készülnek. De mi a helyzet az anyagokkal?

Nagyon gyakran az ügyfelek még mindig bőrből készült opciókat kérnek. Sok gyártó próbálja betölteni a termékeivel ezt a rést. A legmodernebb női hátitáska modellek azonban ma már öko bőrből vagy szintetikus szövetből készülnek. A legújabb trend a valódi bőr felső rétegét imitáló poliuretán bevonatok alkalmazása.

Az ilyen anyagokból készült női hátitáska nem fél a víztől és a szennyeződésektől, könnyen ápolható és ami különösen előnyös, jóval kevesebbe kerül a valódi bőrből készült társainál. Mivel a hátizsákok általában szettekben is kaphatóak, nagyon stílusosan mutat, ha valaki egy egész készletet beszerez. Ez utazásnál is praktikus és jól néz ki. Ha gondot okoz a női hátitáska kiválasztása, forduljon hozzánk bizalommal!