Egy megbízható, tartós gyepvágó nagy segítséget jelent a kert karbantartásában. Sokan a szakemberek tanácsára hallgatva, a Makita fűnyírók közül választanak egy olyan profi darabot, amelyik várhatóan több év múlva is kifogástalanul fog működni. Hol is vehető meg a kiváló termék?

Érdemes megnézni a keziszerszamshop.hu felhozatalát, ahol hamar megtalálható a minden téren megfelelő modell. Miért épp a Makita? Nos, ezen márka esetében a kiváló minőség garantált, döntsön akármilyen kerti szerszám mellett az ember.

A Makita fűnyírók azért kellenek, mert ugye itt a jó idő, amikor nincs is annál kellemesebb érzés, mint a zöld gyepen heverészni, feküdni és relaxálni, közben pedig élvezni a természet lágyságát és megnyugtató jellegét. Kétségtelen, hogy a kert a baráti, családi vagy romantikus tavaszi-nyári programok ideális helyszíne lehet.

Ehhez azonban a gyep egészséges és szép zöld kell legyen. Érthető, hogy sokan nem szeretnek füvet nyírni, hiszen ez mégiscsak egy nehéz feladat. Azonban, ha adott a Makita fűnyírók közül egy kellék, akkor máris sokkal egyszerűbb a helyzet. Mit kell még tudni erről a brandről?

Nos, ez egy 1915-ben alapított, mára több mint 100 országban jelen lévő globális vállalat. Egyáltalán nem véletlen, hogy a Makita fűnyírók, fúrók, körfűrészek és egyéb kellékek annyira felkapottak. Az évi több mint 15 millió eladott termék a bizonyíték arra, hogy a cég valamit nagyon jól csinál.

A Makita fűnyírók benzinmotoros változatban is kaphatók. Például jó választás a Makita PLM4628N. Ez egy fűgyűjtővel és oldalkidobóval felszerelt, összecsukható, önjáró masina. De akinek akkus kivitel kellene, az is jól jár ezzel a márkával, ugyanis megvehető a DLM532PG4 53 cm-es önjáró típus.