Közeleg a nagy nap, amikor új lakásba költözöl vagy elköltözöl el a szüleidtől, a lakótársaidtól? Hogyan szervezd meg a folyamatot és miként csomagolj össze? Mennyibe kerülnek a költöztetés árak? Tudj meg mindent a weboldalunkon! Úgy tűnhet, hogy a legolcsóbb megoldás, ha egyedül, saját autóval, a barátok és a családtagok jóvoltából szállítasz el mindent az új lakóhelyedre.

De valójában ritkán áll a rendelkezésünkre nagyobb autó, amibe nagyméretű tárgyak és a kisebb csomagok is elférnek. Ha minden holminkkal és felszerelésünkkel együtt költözünk ki a régi lakásából, érdemes lehet erre specializálódott szolgáltatást rendelni.

De mitől függnek a költöztetés árak? Az ilyen szolgáltatás ára eltérő módon kerül megállapításra és olyan tényezőktől függ, mint például a költözés időtartama, a kiindulási és a célpont közötti távolság, a határidő, a felhasznált csomagoló anyagok mennyisége és a szállító teherautók használata. A nagyobb vagy nem szabványos méretek szállításakor a költöztetés árak is magasabbak.