A Bosch már számtalanszor bebizonyította, hogy nem csupán erős, hanem nagyon precíz gépeket is gyárt. Erre talán a legjobb példa a körkivágó fémhez kellék, amelyik hatalmas teljesítményre is képes úgy, hogy közben nagyon pontos. Ez a piacon található egyik legsokoldalúbb ilyen jellegű eszköz, ezért a körkivágó fémhez és számtalan minden máshoz is alkalmazható. Ez teljes mértékben megfelel a fúráshoz fémben, fában, műanyagban és rétegelt lemezekben.

Akinek csak olyan változata volt eddig, amit csak fémekhez lehetett használni, végre lecserélheti erre a multifunkciós eszközre. A körkivágó fémhez azért annyira jó, mert ez 8% kobaltötvözetet tartalmaz, ami rendkívüli terhelhetőséget és hosszú élettartamot biztosít. A szerkezet a speciális fogazatának köszönhetően, gyors és pontos végeredményt garantál, illetve ez hatszögű standard adapterrel is rendelkezik. A körkivágó fémhez megvehető az Online Szerszámboltban készletként is, aminek a része 6 darab körkivágó, 2 hatszögletű adapter a központosító fúróval és nem hiányzik a hatszögletű dugókulcs sem. Ha már a precizitásról esett szó, akkor mindenképp említést érdemel a Bosch lézer szintező is. Ez mindenképp beválik olyan munkáknál, ahol rövid távolságokon belül kell megoldani a szintezést. A Bosch lézer szintező egy kompakt és sokoldalú eszköz, ami épp ezért rengeteg helyen elengedhetetlennek bizonyul. Ennél a vízszintes és függőleges lézervonalak egyszerűen pozícionálhatóak. A Bosch lézer szintező nagyon könnyedén alkalmazható az RM 1 Professional multifunkciós tartó és a sokféle rögzítési lehetőség révén.

Aki már használta ezt ezzel a tartozékkal, az pontosan tudja, hogy mennyire leegyszerűsíti a munkát. A kellék erőteljes formatervezése Softgrip lágy fogantyúval véd a lökésszerű terheléstől. A szerkezet speciális kialakítása garantálja a biztonságos szállítást. Ez gondok nélkül kezelhető még egy kézzel is, hála a Boschra jellemző intuitív kezelőfelületnek. Sokaknak azért nagy kedvence a Bosch lézer szintező, mert kicsi, nem nehéz és mindig kéznél lehet. A termék megvehető az onlineszerszam.hu internetes oldalon.