Műköröm szett
Műköröm szett

Az igazán igényes nők folyamatosan gondoskodnak körmeik kinézetéről. Az ápoltság azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy havonta akár több ezer forinttól is meg kell szabadulni. Egy remek műköröm szett otthon is hasznos lehet.

A csomaghoz tartozó termékek alkalmazását könnyen el lehet sajátítani. Így dönteni lehet arról, hogy e sok figyelmet igénylő szarulemez, hogyan is nézzen ki. Ugyanis fontos a forma, a hosszúság, a technika, az árnyalat, de még a minta is.

Mindenki saját maga találhatja ki körmei aktuális stílusát, és annak függvényében változtathatja, ahogyan azt bizonyos alkalmak megkívánják. Könnyed hétköznapokra jöhet egy világosabb, egyszerűbb kialakítás, míg családi összejövetelekre, esküvőkre egy feltűnőbb dizájn.

A műköröm szett a www.gellakk.com weboldalról is beszerezhető és máris neki lehet látni a gyakorlásnak. Pár alkalom után, minden feltöltés egyre rutinosabban fog menni. Ha nincs idő háromhetente eljárni egy szalonba, érdemes letenni a voksot emellett az igazán praktikus csomag mellett.