műanyag játszótér
Műanyag játszótér

Olyan kerti összeállítást készül vásárolni a gyermekének, ami rossz idő esetén bent is bátran használható, de egyelőre tanácstalan? A műanyag játszótér pontosan alkalmas erre a célra. Jó minőségű, lágy tapintású a kivitelezése. Számtalan variációban megtalálható a fairplaytrade.hu webáruházban. Már egészen pici kortól élvezhető.

Az egyszerű csúszda önmagában is beszerezhető, ám vannak érdekesebb készletek. A bújócskával és mászókával bővített változat rendkívül népszerű. Ez nyugodtan elhelyezhető a kertben, de ha beköszönt a hűvösebb, esősebb időszak, a nappaliban is remek szórakozást nyújt. A műanyag játszótér úgy van kialakítva, hogy maximálisan biztonságos.

Szép, egymáshoz passzoló színárnyalatok jellemzik, amelyek felkeltik a csöppségek érdeklődését, ezért szívesen veszik a birtokukba. Természetesen felsorakoznak az összetettebb típusok is, amelyek már a nagyobbaknak jelentenek felhőtlen pillanatokat. A műanyag játszótér könnyen felállítható, összeilleszthető, sőt, a súlya is kevés, ezáltal nem okoz gondot az áthelyezése.