hegesztő inverter
Hegesztő inverter

Mesterember létére bizonyára Ön is szereti a minőségi, modern megoldásokat. A digitális LCD kijelzővel rendelkező hegesztő inverter pontosan ilyen eszköz. Nagyon kevesen képesek arra, hogy pontosan és szépen hegesszenek, viszont ezt a munkát is könnyebb elvégezni egy márkásabb géppel.

Az elefantszerszam.hu online boltban árusított összes hegesztő inverter megfelel ennek az elvárásnak, minden egyéb pedig a használóján múlik. A szóban forgó termék fejlett technológiája mellé olyan biztonsági felszereltség is járul, mint az automatikus túlfeszültség- és a túláramvédelem. A gépezet felmelegedésének megakadályozására léghűtéses rendszer lett kialakítva. A hegesztő inverter ergonomikus fogantyúval van ellátva, tehát kezelése még kényelmes is. A csomag tartalmaz még egyebek mellett hegesztő maszkot, kefét és kalapácsot is.

Érdemes megfontolnia a vásárlást, hiszen ilyen jó áron egy ennyire remek szerszámgépet egyébként igen nehéz volna beszerezni. Adja le a megrendelését még ma a webes felületen keresztül!