A gyerekkel való nyaralás logisztikai kihívás a szülőknek. Az utazást gondosan meg kell tervezni, hogy maga az út kényelmes és az ott tartózkodás pedig sikeres legyen. Mit vigyünk magunkkal? A kisgyermekeknek lényegesen több dologra van szükségük, mint az idősebbeknek. Minek adjon helyet a bőrönd? Íme néhány tipp!

A legjobb, ha néhány nappal az indulás előtt elkezdjük bepakolni a kisgyermekes nyaraláshoz szükséges bőröndöt. Ha előre elkészítünk egy listát és fokozatosan kiegészítjük azt, segíthet megbecsülni, hogy mennyi poggyászra lesz szükségünk. Ezzel a módszerrel semmi sem marad figyelmen kívül. Mit kell szem előtt tartani? Érdemes a ruhákkal kezdeni. Vigyünk magunkkal napos és kissé hidegebb időjáráshoz való ruhákat.

Csomagoljunk rövid és hosszú nadrágot, melegítő felsőt, esőkabátot és zoknit. A bőröndben legalább két pár cipőnek is lennie kell. A második pár jól jön, ha a kicsi megázik. Végül ott vannak a játékok. Egy szeretett plüssmackó nem foglal sok helyet és biztosan élvezetessé teszi a babával töltött nyaralást.