Késő bánat, eb gondolat, jegyezzük meg többször is viccesen a hétköznapok során. Nos, annak a személynek, akinek a nem megfelelő körültekintés miatt valami súlyos a lábára, pontosabban a lábfejére esett, ez a frappáns kijelentés cseppet sem tűnik mókásnak.

Az imént emlegetett megfelelő körültekintés alatt, elsősorban a női munkavédelmi cipő megvételének az elhanyagolását értjük, nem pedig az adott sérülés kivédését.

A tapasztalat ugyanis azt mutatja, nincs olyan ember, aki minden körülmények között maximálisan teljesít. Elég, ha a fárasztó munkanap után csupán egy pillanatra lankad a figyelem és máris megtörtént a baj. Abban az esetben viszont, ha a lábunkat a magas színvonalú női munkavédelmi cipő védi, bebiztosítjuk magunkat az esetleges fájdalommal szemben már előre!

A női munkavédelmi cipő persze csak akkor váltja be a hozzá fűzött reményt, ha tökéletes a méretében, komfortos és praktikus a használata, ráadásul a szemnek is mutatós, elvégre a hölgyeknek az esztétika sem utolsó szempont.