Kifogástalan TV adás az Intiveltől
Kifogástalan TV adás az Intiveltől

Valószínűleg sokunknak kevésbé érthetőek a televíziós technológiák közötti különbségek. Számos mód közül tudunk választani, amelyek elősegítik a TV adások közvetítését. Fontos megjegyezni, hogy az analóg jel nagyon érzékeny mindenféle külső beavatkozásra, hiszen a vihar vagy egy mozgásban lévő autó is megzavarhatja a kép és a hang minőségét.

Ezzel szemben, a digitális kevésbé zökkenthető ki, egyenletesebb közvetítést nyújt. Az analógot lassan teljesen a digitális váltja fel. Ez utóbbinak számos előnye van. Több digitális és HD, vagyis nagyfelbontású csatornát nyújt.

Kétségtelen, hogy a HD TV adás képi és hangi minősége miatt nyújt jobb szórakoztató élményt. A színek ragyogóak, a hang tiszta. A DVR-nak nevezett funkcióval a műsorok leállíthatóak, így ha egy fontos dolog közbejön, biztosan nem maradunk le a kedvenc műsorunkról.

Ezek mellett fel is vehetjük az adásokat, és visszanézhetjük bármikor. Azokon a napokon, amikor éppen esik az eső, esetleg fáradtak vagyunk, szóval nincs kedvünk kimozdulni, megnézhetünk egy remek filmet a videótárból.