Ha létezik igazán különleges ital, ami nem olyan rég robbant be a köztudatba, akkor ez valóban olyan. A  Tatra Tea ár is azt bizonyítja, hogy ez egy rendkívül jó vételnek számít, mert olyan italt korytolgathatunk a rendelést követően, ami semmihez sem hasonlítható.

Nagyon sokféle ízesítésben érhető el jelenleg is, ez a kínálat pedig egyre csak nő, az újabb és újabb aromák és ízek megjelenésével. Emellett az alkoholtartalma is széles skálán mozog.

Teakivonatok, gyógynövények képezik az ital alapját. Ezeknek a legnagyobb része kizárólag a Tátra régiójában termő növényekből származik. A tölgyfahordós érlelés által még jobban összeérnek az ízek és egy egészen exkluzív egészet alkotnak. A legnépszerűbb az eredeti, első változat, ami nem kevesebb, mint 52%-os alkoholtartalommal rendelkezik.

A Tatra Tea ár magába foglalja a mára már védjegynek számító, termoszra hasonlító palackot. A Tatra Tea árért cserébe tea-alapú, majd gyümölcs-alapú és később gyógynövény-alapú ízeket kaphattunk. Ez utóbbi jelenti a legújabb, harmadik generációt.