Egy kocsi csúcsteljesítményének eléréséhez alapvető fontosságú a megfelelő, prémiumminőségű 5W30 olaj, ami számos pozitívummal rendelkezik a motort illetően. Manapság már a MOL motorolaj beszerzése alig pár kattintással megoldható, így nem is csoda, hogy rengetegen élnek a lehetőséggel. De milyen előnyökkel bír ez az anyag?
Először is tudni kell, hogy a hazánkban kapható egyik legjobb MOL motorolaj a Dynamic Gold 5W30 típus, ami 4 literes kiszerelésben, igen kedvező áron érhető el. Egy roppant energiatakarékos készítményről van szó, ami szívó- és turbófeltöltéses személyautókhoz, illetve transzporterekhez fejlesztettek ki.

Legfontosabb pozitívuma mindenképp az, hogy teljes mértékben teljesíti a General Motors által, európai gépjárművekhez bevezetett dexos2 követelményrendszerét. Csalódást biztosan nem fog okozni továbbá a TOTAL INEO ECS 5W30 MOL motorolaj sem, aminek a legjobb tulajdonsága, hogy hozzájárul a motor hosszú élettartamának megőrzéséhez. Ennek a használata különösen ajánlott a részecskeszűrővel ellátott Peugeot és Citroen dízelmotorok üzemeltetéséhez.