szemhéjplasztika műtét
Szemhéjplasztika műtét

Komor és bús tekintetet kölcsönöznek az arcnak a szem körül megjelenő, egyre mélyülő ráncok, a szem alatti árkok, táskák, valamint a lógó, petyhüdt felső szemhéjak. Azonban ezek az esztétikai problémák korrigálhatóak a szemhéjplasztika segítségével, csak arra kell vigyázni, hogy a megfelelő helyen végeztessük el a műtétet. A drfalus.hu-hoz hasonló oldalakon minden szükséges információt elolvashat a szemhéjplasztikáról és egyéb műtéteknek a menetéről.

Érdemes tájékozódni erről, ugyanis a szemhéjplasztikával megszüntethető a felső szemhéj lógása, valamint a szem alatti és fölötti elődomborodó, duzzadt táskákért felelős zsírtöbblet is eltávolítható. Az eredmény fiatalos arc és üde tekintet lesz. A szem vékony, érzékeny bőre az életkor előrehaladásával veszít a rugalmasságából, ami fáradttá teszi a tekintetet. Először apró, felületi szarkalábak jelennek meg, később pedig már a mélyebb rétegekben is kialakul a ráncosodás.

A drfalus.hu weboldalon egy olyan profi plasztikai sebészt ismerhet meg, aki segíthet ennek a problémának a megoldásában. Szemhéjplasztika szükségességét okozhatja például a túlzott napozás, az éjszakai élet, illetve a dohányzás is, ugyanis hozzásegítik a szem körüli részek gyorsabb ütemű öregedését, a kollagén termelésének lassulását. A modern plasztikai sebészet ma már hatékonyan képes segíteni a felelőtlen életmód vagy a gének okozta problémán.

Ha úgy érzi, hogy Önnek is szüksége van a szakember segítségére, akkor minél előbb vegye fel a kapcsolatot a drfalus.hu honlapon, ahol azt is megtudhatja, hogy a beavatkozás előtt milyen orvosi vizsgálatokat szükséges elvégeznie! A műtét menete is lépésről-lépésre le van írva a weboldalon, tehát ezekkel az ismeretekkel vághat neki. A beavatkozás eredménye egy fiatalosabb tekintet, eltűnt duzzadt táskák a szemek alól, könnyebben sminkelhető arc. Látványos fiatalodás érhető el, úgyhogy érdemes felkeresni a drfalus.hu weboldalt. Az idő telik fölöttünk, de azért lehet tenni a hatásai ellen és ha szükséges, akkor orvosi beavatkozást is vállalunk ennek érdekében.