Akkor jó egy szerszámgép, ha nem kell állandóan a karbantartásával vacakolni. A Hitachi minden alkalommal igyekszik még fejlettebb termékeket a piacra dobni a szerszámgépek terén. Még mindig forgalomban vannak a szénkefével rendelkező eszközök. Ez az a mozgó alkatrész, ami a leghamarabb el szokott kopni és sok esetben még a cseréje sem oldható meg.

A Hitachi kínálatában is megtalálhatóak a szénkefe nélküli változatok, amelyek egy teljesen új, innovatív technológiával készülnek. Ez akár évekkel is képes meghosszabbítani a Hitachi és más termékek élettartamát.

Nem kell évente új csavarbehajtót, sarokcsiszolót venni, hiszen több éven keresztül garantált a problémamentes üzemelés. Számos hasznos funkcióval rendelkeznek, a használatuk kényelmes, a csúszásmentes markolatnak köszönhetően.

Fordulatszám szabályozással rendelkeznek, amik az akkus csavarozók és fúrógépek esetében kiemelten fontos. A rezgéscsillapításról sem kell lemondanunk, hogyha Hitachi vésőkalapácsot szeretnénk vásárolni. Minden tekintetben jó választásnak számítanak.