takarófólia
Takarófólia

Azóta, hogy a modern tudomány megalkotta a műanyagot, egyszerűen rengeteg területen kezdték el alkalmazni. Az egyik legismertebb módja ennek a takarófólia használata, amit az építőipartól kezdve egészen a mezőgazdaságig, jóformán mindenhol munkába tudnak állítani.

Amikor bizonyos tárgyakat, termékeket, alapanyagokat a környezeti hatásoktól óvni kell, amilyen többek között a nedvesség, akkor a takarófólia kerül előtérbe. Többféle méretben, vastagságban és színben kapható. A növénytermesztésben leginkább a talajfelszín lefedésére alkalmazzák. A teljesen sötét kialakítások meggátolják, hogy a gyomok fényhez jussanak, miközben még a nedvességet is visszatartják.

Ennek eredményeképpen a takarófólia növeli a terméshozamot és csökkenti a munkálatok költségét, mert nincs szükség kapálásra. Több méter széles és hosszú tekercsekben megrendelhető, majd a kiszállítást követően tetszés szerint hasznosítható a takarófólia. Válaszunk azon típusok közül, amelyik leginkább megfelel az elvárásainknak. A barkacsland.hu weboldalon megtaláljuk, amit keresünk!