pénztárca
Minőségi pénztárca

Férfiak és nők egyaránt viselnek táskát. Mégis talán a leggyakoribb a pénztárca használata. Férfiak esetében megszokott, hogy a táska és a kulcsok mindig a zsebben kötnek ki, amitől nemcsak hatalmas dudorok jelennek meg a nadrágon, hanem sokkal könnyebben el lehet veszíteni és a rablók figyelmét is felhívja.

A mai tárcák azonban két legyet ütnek egy csapásra. Vannak olyan modellek, amelyek nemcsak apró- és papírpénz tárolására szolgálnak, hanem rá lehet tenni a kulcsot is, így biztosan nem felejtődnek otthon a legfontosabb dolgok.

Nők esetében a táskák kiválasztása már egy komplikáltabb folyamat, mivel szín, méret és forma szerint is szeretnek válogatni. Mégis talán a pénztárca az egyetlen olyan kiegészítő, amiből elég megtalálni a megfelelőt, mert az elkíséri hónapokon, néha még éveken keresztül is.

Egy jó pénztárca könnyen használható, befér a kisebb táskákba, nem kopik ki. Vannak műbőr és bőr változatai, minden a vásárló igényeitől függ. A legfontosabb, hogy a személyiségünkhöz illőt válasszunk.