A téli, kényelmes esték elképzelhetetlenek bizonyos „kötelező” kiegészítők nélkül. Ilyenek a nagyon puha mamuszok, amik a lazulós órákhoz ugyanúgy hozzátartoznak, mint a süppedős fotel vagy az egész testünket átölelő meleg takaró. Az ilyen lábbelik nélkül lehet élni, de minek?

Létjogosultságukat mi sem bizonyítja jobban, hogy az egész világon népszerűek, ráadásul a történelmük is igen figyelemreméltó. Bár az eredetük teljesen nem tisztázott, a mamuszok valószínűleg Ázsiából származnak, ahol már évszázadok óta ismerik és viselik. Ez természetesen nem teljesen biztos, az viszont igen, hogy a papucsok legpuhább és legmelegebb változatai.

Férfiak, nők és gyermekek körében is roppant népszerű, ami nem meglepő, hiszen a mamuszok kötött, szőrmés és plüss anyagból készülnek, ezért kiválóan felmelegítik a lábakat és összehasonlíthatatlanul puha érzést kölcsönöznek a bőrnek. A kellemes közérzethez hozzájáruló modellek a cipom.hu webshopban találhatóak meg, többféle színben, méretben, nőknek és férfiaknak egyaránt.