Lisztek
Lisztek

A legtöbb konyhában a fehér búzaliszt egyeduralmat élvez. Hiszen azt tanultuk szüleinktől, nagyszüleinktől, hogy ebből lesz finom a kelt tészta, a sütemény és az étel is, így természetes, hogy mi is ezt emeljük le az üzletek polcairól.

Pedig léteznek más lisztek is, amelyek sokkal egészségesebbek és a megfelelő alkalmazás mellett, ugyanolyan finomságok készíthető belőlük, mint a hagyományosból, de a legtöbbünk számára teljesen ismeretlenek.

Amennyiben adna egy esélyt az egészséges lisztek különféle típusainak is, akkor érdemes benéznie a www.bulkshop.hu weboldalra, ahol számos különlegességgel megismerkedhet. Sőt, nemcsak megtekintheti, illetve megrendelheti, hanem elolvashatja a jótékony hatásaikat és felhasználási tippeket is begyűjthet.

Amennyiben pedig kipróbálná valamelyiket, akkor a leírás alatt szereplő receptek kiváló kiindulópontot nyújtanak, az eddig ismeretlen lisztek mindennapjaink való beiktatása során. Jöjjön el Ön is a Bulkshop oldalára és tegye meg az első lépéseket az egészséges élet felé!