Antigraffiti fólia
Antigraffiti fólia

A modern művészetek közé beépültek mára az utcai rajzok is, amit gyakran a graffiti képvisel. Ezt általában festékszóróval készítik, de létezik savazásos vagy karcolásos módszer is. A probléma akkor van, amikor olyan felületeket használnak fel helyszínként, amelyek nem erre szolgálnak. Az üvegek esetében hatalmas kárt okozhat mindez, mert a rajzokat lemosni gyakran lehetetlen. Egy csere azonban elég sokba kerül, így az antigraffiti fólia kiváló alternatíva lehet.

Ez a termék olyan bevonatot biztosít, amelyikről könnyedén letörölhető a „művészi alkotás”. Ha azonban mégsem menne az egyszerű eltávolítás, olcsóbban megúszhatjuk a fólia cseréjével a költségeket, mintha ablakszemet kellene vásárolni. Az interneten könnyedén utánajárhatunk, hogy az antigraffiti fólia pontosan mennyibe is kerül valamint milyen bonyolult a felhelyezése.

Látogassunk el a folia.hu oldalra és tudjunk meg minél többet a részletekről! Az antigraffiti fólia kipróbálása mindenképpen megér egy próbát, főként akkor, ha már nem tudunk mit kitalálni, a folytonos rongálások ellen. Használjuk bátran és élvezzük ki az áldásos előnyeit!