A boldog gyermekkor feledhetetlen pillanatai a közös kalandok, élmények, hiszen ezek azok, amelyek elkísérik az embert egy életre és kedves emlékként élnek benne. Ebben az időszakban a különböző játékok gyerekeknek meghatározó jelleggel válnak a mindennapok részévé. Használatuk révén színesebbé és ingerekben gazdagabbá válnak az átélt percek.

A játékok gyerekeknek kategóriában, az egyszerű labdától kezdve a bonyolult kirakóson keresztül, minden kis- és nagyméretű darab beletartozik. Legyen szó logikai, készségfejlesztő, építő-, szerep, utazó-, tudományos vagy sport jellegű példányról, a csemeték örömmel fognak bármelyikkel időt tölteni.

A színes és változatos palettán megtalálhatóak a kreatív és pedagógiai szereppel bíró játékok gyerekeknek is, amelyek mind a lurkók épülésére és fejlődésére szolgálnak. Fontos felfedezni, hogy mi az, ami örömet okoz a kicsinek, illetve, mi megy nehezebben, és arra fókuszálni, mivel lehet, hogy valakinek erőssége a formák megtalálása és az építés, de a memóriával kapcsolatos kártyákkal nehezebben megy a dolog.