gyerekülés kerékpárra
Gyerekülés kerékpárra

Egy hosszabb kiruccanás alkalmával, amikor nem akarjuk, hogy a lurkó saját bringával jöjjön, netán még túl kicsi ahhoz, hogy így legyen, akkor érdemes kivételes kiegészítőről gondoskodni, ami lehetővé teszi az egyszerű szállítást. Gyerekülés kerékpárra előre és hátulra egyaránt felszerelhető.

Természetesen oda kell figyelni az útmutatóra, ami kitér a részletekre, nevezetesen mekkora súlyig terhelhető a termék és milyen magas személy foglalhat abban helyet biztonságosan. A stabilitás érdekében, a szakemberek inkább ajánlják a hátulra rögzíthető kiviteleket. Ez a gyerekülés kerékpárra, ugyanis masszívabb és a haladásban sem akadályoz bennünket.

Elég kellemetlen érzés, amikor a pici elkezd hirtelen kapálózni, csapkodni a kezeivel, pont a szemünk előtt, ezzel megnehezítve a tekerést. Vegyük elejét az ilyen problémáknak és csökkentsük minimálisra az esetleges baleset veszélyét! Jó áron rendelhető gyerekülés kerékpárra, már online is, a bikelife.hu weboldalon. Tegyünk azért, hogy szemünk fénye, már a kezdetektől fogva pozitív élményekkel rendelkezzen a biciklizésről!