Mint mindent, amit használunk nap mint nap, úgy a légkondicionáló berendezést is karban kell tartani, időnként rendesen kitisztítani. Erre a célra vehetőek különböző termékek, a klímatisztító spray pedig idesorolható. A termék többféle kiszerelésben is kapható az eklima.hu webshopban, kedvező anyagi feltételek mellett.

Nemcsak légkondicionáló készülékhez, hanem az autó klímájához is használható a készleten szereplő RCOOL VGYARU001 univerzális klímatisztító spray, ami 500 ml. Amellett, hogy meggátolja a baktériumok elszaporodását, kellemes, friss illatot is biztosít. A gyártók mellékeltek hozzá egy hosszabb csövet, amivel elérhetőek még a nehezen megközelíthető helyek is.

Rendkívül praktikus termék, ami nem habosodik ki. Természetesen, másfajta klímatisztító spray is van a termékpalettán, így éppen olyat vehetünk, ami a céljainknak tökéletesen megfelel. A megrendelés menete roppant egyszerű, a házhozszállítás pedig ezt követően igazán gyorsan lezajlik. Keresse fel Ön is minél hamarabb a boltot!