Túl kicsi a nappalinak szánt helyiség alapterülete? Nem tudjuk mit hová tegyünk, hogy mégis otthonos és szép legyen? A kis nappali ötletek remekül jönnek azoknak, akik ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat. Vannak olyan pici városi lakások, ahol nincs mód arra, hogy nagyobb területen alakítson ki az ember egy nappalit. Ennek ellenére mégis lehetőség adódik a komfortos megoldásokra.

A legfontosabb szabály ebben az esetben az, hogy a kisebb méretű bútorok között kell nézelődni vagy pedig az egyedileg legyártott darabokban kell gondolkodni. A kis nappali ötletek közé tartozik az is, hogy a falhoz toljuk az ülőgarnitúrát, így több szabad helyünk marad középen. A dohányzóasztalról sem kell lemondani, ha a kanapéval arányos méretűt választunk. A kis nappali ötletek tekintetében, a lakástextiliának a helyes kiválasztása is fontos.

A kisméretű szőnyegek tiltólistások a kis nappalikban, a függöny esetében pedig ne használjunk erős, sötét színeket. A jól megválasztott világítástól látványosabbá válik a kis nappali berendezése. A nappali az egyik legfontosabb része a lakásnak. Ha kéznél van pár jól használható nappali ötlet, akkor ebből a szobából a legtöbbet lehet kihozni.

Az otthonszuletik.hu lakberendező weboldalon számos remek tipp olvasható arról, hogyan rendezzünk be egy tágas vagy éppen kisebb helyiséget. Itt segítséget kapunk a bútorok kiválasztása, elrendezése, a falak színei, a dekorációk, valamint a lakástextilek kapcsán is. Sok kiváló nappali ötlet várja itt az érdeklődőket.