A nyári partik, baráti vagy családi összejövetelek gyakran otthoni, kerti környezetben valósulnak meg. Általában a társaság ilyenkor süt vagy főz valamit, erre pedig egy kerti sütő alkalmatosság remek befektetés lehet. A benkel.hu modern megoldást kínál a kerti sütő beszerzéséhez. A webshopban forgalmazott ilyen jellegű termékek előnyei közé sorolható, hogy szabadon mozgathatóak, könnyen összerakhatóak, mindazonáltal roppant stabilak. Különféle kiegészítők is megvásárolhatóak az internetes üzletből, amelyek révén többfunkcióssá alakítható a formatervezett kerti sütő. Az öntvény rostély rendkívül időtálló.

Tisztán tartása cseppet sem nehézkes, a tárolása helytakarékos. A kerti sütő egyben asztalként is funkcionál, így a grillmester végig a vendégek gyűrűjében maradhat, ezáltal a közösségi élmény még inkább emelt lehet. Plusz tartozékként sparhelt lap, akasztható grilltárcsa, bogrács, valamint kürtőskalácshoz fa is rendelhető. Akár már kész vagy félkész kerti konyhába is tökéletesen beleépíthető, így sohasem lehet késő beleinvesztálni egy ilyen komplex konstrukcióba.

Nagy teljesítményű vízteres kandalló rendelhető a webáruházból

A BEN-KEL Kft. választéka igen széles. A kínálatban fellelhető többek között légfűtéses, sütős, konvekciós, öntöttvas, rusztikus, zárt égésterű és nagy teljesítményű vízteres kandalló is. A szerkezet többféleképpen kombinálható. Legtöbbször alsó tűztérből, valamint az arra rászerelt víztartályból tevődik össze. A nagy teljesítményű vízteres kandalló tökéletesen képes kiszolgálni egy egész háztartás hőigényét.

Ahhoz, hogy a minden tekintetben megfelelő kivitelt választhassuk, okvetlenül ismernünk kell néhány alapvető paramétert. Nem mindegy például, hogy mekkora a fűtendő légtér, a kémény, illetve a telepítés helyiségének a mérete sem. A nagy teljesítményű vízteres kandalló teljes mértékben biztonságos központi fűtései berendezésnek felel meg. A webáruházban mindenféle kiegészítő azonnal elérhető, mivel hazai gyártóról van szó, a megrendelések gyorsan kivitelezhetőek.