Ön is régóta vágyik egy kis sütögető kialakítására az udvarban, ahol időnként összegyűlnek a családtagok kellemes grillezésre? A kerti étkező garnitúrák egyikével most megvalósulhat ez az álom. Alapvetően érdemes néhány szempontot alaposan figyelembe venni a döntés meghozatala előtt. Az egyik legfontosabb kérdés a garnitúra nagysága.

A globero.hu weboldalon már találhatunk a 4 személyes étkezőasztaloktól kezdve, egészen a 13 fős példányokig szinte mindent. Amennyiben nagyobb fejtörést okozna a tökéletes méretű asztal megtalálása, válogathatunk az úgynevezett bővíthető darabok közül, amelyeknek pár könnyed mozdulattal növelhetjük a hosszúságát.

Továbbá, a kerti étkező garnitúráknál muszáj szem előtt tartanunk az anyagösszetételt. Az asztal tekintetében a lehető legjobb, ha valamilyen alumínium mellett tesszük le a voksunkat, ugyanis ez a matéria képes rendkívül jól ellenállni az időjárási viszontagságoknak. Ami a székeket illeti, a műrattan bizonyul remek alternatívának, az esztétikája és masszív anyaga miatt.