legjobb kutyatáp
Legjobb kutyatáp

A száraz kutyateledelek választékában, összetételében, minőségében és előnyös tulajdonságaiban az állattartóknak a tájékozódásra alkalmas speciális besorolásokat alakítottak ki. A minősítések nemcsak abban segítik a kutyatulajdonost, hogy eldöntse, pontosan melyik a legjobb kutyatáp, hanem abban is, hogy kiválassza azt a típust, amelyik véleménye szerint leginkább megfelel az ár és a minőség aránynak.

Hagyományosan az ilyen eledeleket négy osztályba sorolják: econom, premium, super premium és holisztikus. Az első, gazdaságos, kategóriába tartozó termékek nem nevezhetőek a legjobb kutyatápoknak, mivel alacsony minőségű alapanyagokból készülnek.

Alapvetően az ilyen produktumok összetétele magába foglalja a szóját, a belsőségeket, valamint a különböző élelmiszer hulladékokat. Fordítson figyelmet arra is, hogy a vitaminok nem szerepelnek ebben a lehetőségben, nem úgy, mint a legjobb kutyatápok esetében. Ilyenkor a tulajdonosnak ki kell egészíteni a kisállat étrendjét valamilyen multivitamin komplexekkel.