Korszerű vásárlási szokásainkba már nem fér bele, hogy órákig járjuk az üzleteket. Egyszerűen ez már nem fér bele a menetrendbe. A nap végén viszont előszeretettel böngészünk az interneten, mert megtehetjük akár egy kerékpárbolt esetében is.

Az, hogy a piac szinte teljes egészében felköltözött a világhálóra, mindenképp azt hozta magával, hogy sokkal tudatosabban válogatunk a termékek között. Bármiről egy pillanat alatt rengeteg információt megtudunk, sokkal ellazultabban hasonlítgatjuk, elemezgetjük az árut otthonról.

Egy valamirevaló kerékpárbolt is akkor tud érvényesülni, ha megfelelő internetes kínálattal rendelkezik. A mi esetünkben több mint 3000 kerékpár és 300 e-bike közül válogathat a vásárló, ráadásul a kiszemelt darabokat személyesen tesztelheti is az üzletünkben.

A Speedbike kerékpárbolt nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy a weboldalán minél több információt közöljön, a legmegfelelőbb választás érdekében. Bemutatótermünkből csak az online megrendelt, illetve előjegyzett bringák vihetők haza.