A különféle szolgáltatók nagyon sokféle havidíjas csomagokkal próbálnak rávenni minket arra, hogy szerződést kössünk nálunk. Természetesen ezért cserébe a miénk lehet egy csúcsmobil, aminek az árát szép lassan visszafizetjük.

Sokszor az eredeti ár többszörösét. Amennyiben nincs szükségünk ingyen percekre, több GB internetre és még ki tudja hányféle nyalánkságra, akkor a kártyafüggetlen telefonok tökéletesen meg fognak felelni az elvárásainknak.

Mi dönthetjük el, hogy milyen telefonkártyával szeretnénk használni az adott eszközt, ezért egyaránt megfelelnek üzleti célokra és magánfelhasználásra. A kártyafüggetlen telefonok esetében is lehetséges a részletfizetés.

Gyakran sokkal jobban megéri ezt a formáját választani a törlesztésnek, mintha elfogadnánk valamelyik szolgáltató ajánlatát, hiszen így nem kötelez semmilyen szerződés. A kártyafüggetlen telefonok minden gyártótól beszerezhetőek. Lehet akár iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi. Csupán azt kell eldöntenünk, hogy pontosan milyen elvárásaink vannak az adott készülékkel szemben.