Nincs semmi baj a kopaszsággal, kivéve, ha nem mi választottuk. Szerencsére ma a minőségi paróka Budapest belvárosában is megvásárolható, így a fővárosi lakóknak sem kell sokat utazniuk. A felhasználói vélemények azt mutatják, hogy a parókák között hatalmas különbségek vannak, és sokszor már messziről észre lehet venni, ha valaki szintetikus terméket választott.

De mi van akkor, ha minőségi boltban vásárolunk? A mai szintetikus darabok első ránézésre teljes mértékben hasonlítanak a természetes hajra, bár utóbbi tényleg tartósabb viseletet tesz lehetővé. A választásunkat a fejbőr érzékenysége is befolyásolja, mivel sokan érzékenyebbek az átlagnál, így nekik csak a természetes megoldás jöhet szóba.

Ha a legjobbat keressük, akkor nem kell félnünk az emberektől, mivel észre sem fogják venni, hogy nem a saját hajunkat „hordjuk”. A jó paróka Budapest koszos utcáin sem fog tönkremenni és ma már a tisztításáról, illetve az igazításáról is könnyen gondoskodhatunk, hiszen több paróka-fodrász szalon is a rendelkezésünkre áll.