istenesversek.hu
istenesversek.hu

A keresés szerves része az ember életének. Ez egy végeláthatatlan, izgalmas és kihívásokkal teletűzdelt értékes oldala létezésünknek. Az istenesversek.hu honlapon az Istenkeresés, az Isten-ember közötti kapocs megvizsgálása és bölcs, párbeszédszerű elmélkedések is akadnak. Költőóriásaink nagytöbbsége kiemelkedő fontosságúnak tartotta ezt a fajta spirituális szemlélődést, mely magában hordozza az élet értelmének, az ember sorsának, valamint a feladatának megértését, illetve annak vágyát.

Az istenesversek.hu számos olyan verstípust sorakoztat fel, ahol a költők eszmefuttatásának központjában a Teremtővel kapcsolatos mélyre hatoló kérdésfelvetések állnak, amelyek tulajdonképpen mindannyiunkat érinthetnek, hiszen meglehet, hogy egy-egy vers felélesztheti bennünk a „szívemből szólt” érzést.

Ady Endre, Reményik Sándor, József Attila, Pilinszky János, Tóth Árpád és sokan kedveltjeink közül versbe öntötték vívódásaikat, harcaikat, hitüket és hitetlenségüket. Az istenesversek.hu weboldalon Ön is rálelhet azon verspéldányokra, amelyek leginkább összecsengenek érzésvilágával.